Római katolikus egyház Nagymegyeri plébánia



Szent Miklós plébániatemplom

Tartalomhoz ugrás

2019

Aktuális > Események
2019. május 15-én és május 22-én
Nyitott napok a Nagymegyeri Szent Teréz Anya katolikus óvodában
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a következő akadémiai évben is nyílik "Szociális munka" alapszak Intézményünkben magyar nyelven.
A konzultácók helyszíne Nagymegyer lesz. Ezzel szeretnénk segítségére lenni a magyarországi érdeklődőknek is, Nagymegyer ugyanis Győrtől csupán 25 km távolságra van.

Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:
http://www.unids.sk/elerhetosegek/
Kedves Zarándokok!
Ferenc pápa 2019. június 1-ji csíksomlyói szentmiséje előtt néhány nappal oldalunkon elérhetővé tesszük a szentmise menetét, énekeit, a csíksomlyói kegyszobor és a szentatya életútjának rövid ismertetését magyar és román nyelven tartalmazó ZARÁNDOKFÜZETET.
Az ingyenes kiadvány nyomtatott formában megfelelő számban elérhető lesz a pápai szentmise helyszínén, azonban - összhangban Ferenc pápa teremtésvédelmi tanításával - mindazokat, akik okostelefonnal rendelkeznek, arra bátorítjuk, hogy töltsék le az oldalról a füzet anyagát, és használják készülékükről azt, a nyomtatott verziót pedig engedjék át azoknak, akik kevésbé mozognak otthonosan a digitális világban.



2019. június 18-20. Missziós kereszt Nagymegyeren
Nálunk járt a missziós kereszt. Három napos program keretében az előadók, énekesek és az ovisok segítették a csodálatos lelki élményt. köszönet lelkiatyánknak a gazdag program megszervezéséért és mindazoknak, akik segítetteék munkáját.

Copyright (c) 2005 Nagy Albert.
Vissza a tartalomhoz