Római katolikus egyház Nagymegyeri plébániaSzent Miklós plébániatemplom

Tartalomhoz ugrás
Aktuális híreink
2 % az adóból
A Nagymegyeri Szent Teréz Anya Katolikus Óvoda részére
Kérjük, támogasson minket a megtérített személyi jövedelemadója 2%-ával. Az adóbevallás kitöltéséhez szükséges adatlapot le lehet tölteni és elektronikusan is kitölteni a mellékelt adatlapon.
Az adóbevallás kitöltéséhez szükséges adatlap

A kitöltött ,kinyomtatott  és aláírt adatlapok leadhatók a plébánián és innen lesznek kézbesítve az adóhivatalnak.

Híreink
Új információ
A weboldalunkon elérhető az Aktuális rovatban elektronikus formában A szentek élete kötet Diós Istvántól.
A Szent István Társulatnál megjelent két kötet elektronikus változata.

Híreink
Adakozás a templom teljesörú külső felújításához
Elkezdődött templomunk teljeskörű külső felújítása (állványozás, kereszt, torony, harangház ablakainak javítása, festése, vakolatjavítás, festés, villámhárító és lámpák cseréje, lábazat eltávolítása és cseréje, szakszerű vízelvezetés és víztelenítés…)  
Adakozni lehet banki átutalás formájában és személyesen is, adományt átadó igazolás ellenében. Kérem, szólítsák meg a nem templomba járó ismerőseiket is, hogy segítsék Isten házának széppé tételét.  Isten fizesse meg!

Számlaszám:  
SK16 0900 0000 0051 9258 9456
Rímskokatolícka cirkev, farnosť Veľký MederElőszó helyett ...


   Az előszót nemegy olvasó ritkán szokta elolvasni. A használati utasítást viszont érdemes átböngészni, hogy helyesen használjuk az adott terméket.
  A Nagymegyeri Római Katolikus Plébánia honlapján, melyet fokozatosan szeretnénk életben tartani és frissíteni - vizuálisan és tartalmilag is - bő információs anyagot talál a kedves látogató plébániaközségünk történelméből és múltjából.
   A múlt ismeretén kívül – ad fontes -, szeretnénk hangot és képet adni a jelennek is, hiszen ebben élünk! Bátran ajánlom a honlap aktualitással foglalkozó részét, melyben nemcsak a szentmisék rendjét, hirdetéseket találja meg a kedves olvasó, hanem a plébániai közösségi élet apróbb-csepr
őbb megmozdulásai, ill. a plébániahivatal okmányai is teret kapnak.
  Szolgáljon e honlap arra is, hogy mindennapjaink forgatagában is örömmel tudatosítsuk hovatartozásunkat. Plébániaközösségünk ilyen otthon szeretne lenni, a helyi hivők, keresők és kedves látogatóink számára! Élőben, s a honlap által virtuálisan is!

Tartalmas böngészést kíván:

Mahulányi József , esperes, plébános    


Copyright (c) 2005 Nagy Albert.
Vissza a tartalomhoz